Header
AcasaDespre noiProduseContact

 

Despre noi

 

Istoric
Compania noastră a fost înființată în anul 2002, având ca principală activitate producerea varului. În anul 2004 societatea își schimbă obiectul de activitate trecând la exploatarea pietrei de calcar, pentru ca mai apoi, în anul 2016 să aibă loc deschiderea fabricii pentru producerea filerului de calcar. De la înființare și până în prezent compania noastră a ținut pasul cu piața fapt ce se reflectă în cifra de afaceri, aceasta fiind într-o continuă creștere. 
 
Misiune și obiective
Ne dorim să avem în primul rând cât mai mulți clienți deserviți și mulțumiți. De asemenea, Prodvar Mateiaș îşi doreşte, diversificarea și redimensionarea producției, precum și impunerea pe piața de profil prin calitate și perseverență.

Valori
Dorim să oferim produse de calitate și credem în valori, precum: respect, profesionalism, dar mai ales în satisfacerea cerințelor clienților. 

Avantaj competitiv
Calitatea ridicată, prețul atractiv, experiența în domeniu precum și oferirea serviciului de transport la punctul de lucru al clientului reprezintă punctele forte ale companiei noastre.

 

Despre noi